Vacature: Creative Marketeer

Stichting Twisted zoekt een creative marketeer!

Volg je de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van jongerencultuur? Vind je het leuk om content te creëren? De ruimte te krijgen voor al jouw creatieve ideeën? En wil je werk leveren dat bijdraagt aan de ontwikkeling van the brand FULL?

Stichting Twisted is al ruim dertien jaar een begrip in Almere. Twisted is dé brug tussen jongeren, het onderwijs en de arbeidsmarkt en haalt met haar projecten het talent in mensen naar boven.
Bij het FULL programma volgen jongeren een dagprogramma wat bestaat uit persoonlijke coaching en creatieve empowering. Met als einddoel om jonge mensen te begeleiden richting een startkwalificatie. Sinds dit jaar is FULL uitgebreid met een eigen opleidingsplek: ontmoetingsplek: ‘Finish Your Breakfast’.

Voor deze vacature zoeken wij iemand die zich bezighoudt met:

• De branding van FULL
  • Opmaak en design van mailings
  • Schrijven en verzenden van persberichten
  • Het schrijven van wervende teksten voor zowel online als offline media
  • Het bedenken, maken en plaatsen van content (foto’s, video’s, artikelen, advertenties) voor de kanalen van Stichting Twisted (website, nieuwsbrief, en social media kanalen)
  • Het maken van een content kalender en het opzetten van social mediastrategieën
  • Onderdeel uitmaken van onze community en deze versterken
  • Het inzetten van je netwerk voor het creëren van content

Profiel werknemer

Wij zijn op zoek naar een marketeer die het als een uitdaging ziet om Almere op de kaart te zetten en de community van Twisted te vergroten met een enorme dosis lef, enthousiasme en een hoofd vol creatieve ideeën. De functie is op zzp-basis voor één dag in de week.

• Minimaal een mbo-niveau 4 werk- en denkniveau met 1 tot 2 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur in een omgeving met een breed publiek)
  • Je gelooft in het maatschappelijke doel van Twisted
  • Je beschikt over leiderschap, met een oog voor detail en innovatie
  • Je hebt een ondernemersgeest
  • Je beschikt over een hiphop attitude
  • Je bent creatief en denkt buiten de box
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen en trends op het gebied van jongerencultuur
  • Je bent oplossingsgericht en hebt een open houding
  • Je woont in (omgeving) Almere / Amsterdam
  • Ervaring met marketing is een pre.

Wat bieden wij?

• Dé kans om het verschil te maken in Almere
  • Serieuze ruimte voor jouw initiatieven en ideeën
  • Een plek in een team vol met jonge, creatieve mensen